Login to your account

Username *
Password *

hide

21 22 20 54

Kontakt os allerede i dag.

Din kurv er tom!

Jeg er  dybt fascineret af ligheden mellem et atom med dets kredsende elektroner og et solsystem, mellem nuet og evigheden, mellem livet her og nu og de evigtgyldige udtryk, som samtidigt er i vores korte liv. 

Om Lasse Højgaard

Født 1949 i Korsør. Er uddannet pædagog, højskolelærer og voksenunderviser. Han har læst filosofi på Jydsk Åbent Universitet. Arbejdet mange år i reklamebranchen. Autodidakt fotograf.

Allerede som barn var han fascineret af det store i det små. F.eks. af ligheden mellem et atom med dets kredsende elektroner og et solsystem, mellem nuet og evigheden, mellem livet her og nu og de evigtgyldige udtryk, som samtidigt er i vores korte liv.

I sine billeder, som alle tager afsæt i konkrete former, forsøger han at finde det store i det små og give plads til skønheden i nuet og samtidigt lade noget eviggyldigt være til stede. Han lader det være op til beskuerens følelser og fortolkning at forstå billederne ud fra egen livssituation.

Lasse Højgaard præsenterer sine billeder på flere forskellige medier. De store billeder i serien ”Once upon a time there was a war” er alle trykt på lærred og efterfølgende yderligere bearbejdet lidt med andre medier. Det samme gælder serierne ”Childhood gone” og ”Fragment from life”.

I sine nyeste serier ”I my minds eye” og “In my dream was” arbejder Lasse Højgaard med digitalt print på et særligt papir, som giver billederne en stor stoflighed og en særegen sarthed.

 

 


Kom forbi vores butik

"RAKLA"

Stisagervej 31, 7884 Fur

mobilnr: 21 22 20 54

rakla@mail.dk

 

Mød os her

I kan altid finde os på de sociale medier.

Facebook
Instagram