Oplysninger om "RAKLA"

"RAKLA" 

Stisagervej 31

7884  Fur,  

Danmark

Telefon: +45 21222054

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR-nr.: 25016009

Bank: Nykredit,  Reg.: 8117  Kontonr.: 0001128927

 

RAKLA er en 100% dansk ejet virksomhed hjemhørende i Danmark. Al handel med RAKLA er underlagt gældende dansk lovgivning.

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående handelsbetingelser gældende for RAKLA.

Bestilling: 
Alle priser i netbutikken vises i DKK, og er inklusiv moms og PBS-gebyr, men eksklusiv forsendelse. Forsendelsesomkostninger tillægges den endelige pris. Forsendelsesomkostningerne svarer til de til enhver tid gældende takster ved Post Danmark eller, hvis din ordre sendes med Danske Fragtmænd, Danske Fragtmænds takster.

Når du bestiller produkter hos rakla.dk, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en ordrebekræftelse fra rakla.dk. Ordrebekræftelsen bliver sendt til din angivne e-mail adresse.

Betaling:
Du har 2 muligheder for betaling:

1. Betalingskort: Vi modtager følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Visa-electron, Mastercard, VISA og JBC.

2. Bankoverførsel: Efter bestilling til os via mail eller telefon, sender vi en faktura til din opgivne mailadresse, hvorefter du overfører betalingen til den i fakturaen angivne konto hos RAKLA. Husk at angive ordrenummer ved bankoverførelsen.

Send aldrig penge til RAKLA pr. brev. Vi kan ikke påtage os ansvaret for evt. bortkomne kontanter, checks, frimærker eller andet sendt til RAKLA pr. brev.

Sikkerhed: 
Betaler du med betalingskort eller e-dankort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DDK, hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort hos os, er krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken RAKLA eller andre har mulighed for at læse oplysningerne.

Levering:
Varerne afsendes fra RAKLA senest 3 hverdage efter at din betaling er registreret.

Normalt sendes varerne med Post Danmark. Forsendelse med Danske Fragtmænd A/S vil forekomme ved større forsendelser eller efter aftale med dig.

Ønskes levering til udlandet, vil der blive opkrævet en ekstra leveringspris, svarende til den øgede forsendelsesudgift for RAKLA. Du vil altid blive oplyst denne pris, inden vi sender til dig og du har selvfølgelig mulighed for at lade handlen gå tilbage, hvis du på baggrund af forsendelsesprisen ikke ønsker, at gennemfører ordren.

RAKLA påtager sig intet ansvar for skader, som er påført varerne efter afsendelse fra RAKLA.

Forsinkelser:
RAKLA påtager sig intet ansvar for forsinkelser efter at varerne er afsendt fra RAKLA eller som skyldes forsinkelser fra underleverandørers side.

Fortrydelsesret: 
Du har 14 dages ret til at fortryde dit køb. Fortrydelsesretten regnes fra den dag RAKLA har modtaget betaling for den fortrudte vare. Fortrydelsesretten kan ikke benyttes, hvis det udelukkende sker for at skade RAKLA.

Vin er IKKE omfattet af fortrydelsesretten.

Returnering: 
Returvarer skal vedlægges kopi af originalfaktura samt oplysninger om, hvorvidt du ønsker varen byttet, eller om du ønsker pengene retur. I tilfælde af, at du ønsker pengene retur, skal vi også bruge registrerings- og kontonummer (IKKE kortnummer) på den konto, som pengene skal overføres til.

Har du ikke hørt fra os inden 5 arbejdsdage efter indsendelse af returvaren, bedes du venligst kontakte os.

Returvarer skal pakkes forsvarlig ind. Beskadigede returvarer, byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returneringen.

Brugte returvarer eller returvarer hvor emballagen er brudt byttes ikke og tages ikke retur.

Bemærk: Ved returnering af varer, betaler du selv for forsendelsen. Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Reklamation:
Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen.

Du kan som forbruger kræve omlevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget, og omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for RAKLA, eller på anden måde er umulig.